CONTÁCTANOS
Polígono Industrial Congost 
C/. de Can Ribas, 12-14 · 08520
Les Franqueses del Vallés

Tel.:938 404 789
Email: info@altexsl.es
Su formulario no cumple con los siguientes criterios: Todos los campos (marcados con asteriscos) deben estar llenos y su contenido debe ser valido.
Por favor rellene todos los campos con *.
La dirección de correo es invalida.
El tipo de archivo/s adjunto/s es erroneo o no compatible.
  • Nombre*
  • Teléfono*
  • Email*
  • Mensaje*
  • * obligatorio

Últimas Noticias

Os informamos que en #Altexsl estamos de esteno!!
Hemos incorporado brazos eléctricos de 18mt (AB520EJ) y 24mt (AB710EJPlus)
Queremos hacerte llegar a lo más alto de una forma cómoda y segura.
Todas las plataformas a excepción de las plataformas eléctricas las cuales están diseñadas para trabajos en interior, están diseñadas para aguantar una velocidad de viento hasta un máximo indicado en la plataforma.

Lloguer Plataforma Elevadora Barcelona

Si està pensant en realitzar un lloguer plataforma elevadora Barcelona, no dubti en sol·licitar les nostres tarifes, doncs li oferim els millors equips sempre als millor preus possibles i amb totes les garanties afegides que només una empresa amb llarga tradició y dedicació dins del sector del lloguer plataforma elevadora Barcelona com la nostre, li oferirà.

Si necessita qualsevol tipus de maquinaria que es trobi directament relacionada amb les feines realitzades en altures verticals dintre dels sectors industrials, no dubti en establir contacte amb nosaltres. Disposem dels més variats models d’última generació tan en elevadors com en plataformes aèries y vehicles adaptats per a treballar en les altures.

La màxima seguretat i els més innovadors i destacats equips, sempre estaran al seu abast quan els contracti a

Les nostres diferents seus, repartides per tot Catalunya, en permeten arribar a qualsevol punt que se’ns indiqui, amb total comoditat i puntualitat. Pregunti sempre per la seva seu més propera trucant al nostre número de telèfon habitual: 938 404 789, o be dirigiu-nos un correu electrònic a la nostra habitual direcció email: info@altexsl.es.

Plataformes d’elevació, elevadoras articuladesmuntades sobre vehicles lleugers, elevadorstelescòpics i tot allò que li faci falta al seu negoci a l’hora de posar en pràctica la realització de tot tipus de feines industrials en altures verticals i que precisin d’elevadors.

Tot el nostre personal, així com també la nostre maquinaria compleix rigorosament amb totes les normatives de seguretat i revisions permanents exigides per la llei segons el Reial Decret nº 1215.

Ens trobarà a les nostres oficines de dilluns a divendres dintre de l’ horari laboral.

Altexs.l. (Delegació Central): c/ Indústria, 105 A.c.p: 08420 (Canovelles, Bcn.).

El lloguer plataforma elevadora Barcelona, sempre al millor preu!