CONTÁCTANOS
Polígono Industrial Congost 
C/. de Can Ribas, 12-14 · 08520
Les Franqueses del Vallés

Tel.:938 404 789
Email: info@altexsl.es
Su formulario no cumple con los siguientes criterios: Todos los campos (marcados con asteriscos) deben estar llenos y su contenido debe ser valido.
Por favor rellene todos los campos con *.
La dirección de correo es invalida.
El tipo de archivo/s adjunto/s es erroneo o no compatible.
  • Nombre*
  • Teléfono*
  • Email*
  • Mensaje*
  • * obligatorio

Últimas Noticias

Os informamos que en #Altexsl estamos de esteno!!
Hemos incorporado brazos eléctricos de 18mt (AB520EJ) y 24mt (AB710EJPlus)
Queremos hacerte llegar a lo más alto de una forma cómoda y segura.
Todas las plataformas a excepción de las plataformas eléctricas las cuales están diseñadas para trabajos en interior, están diseñadas para aguantar una velocidad de viento hasta un máximo indicado en la plataforma.

Servei Lloguer de Camió Plataforma a Barcelona - Altex

Al Plataformes Aèries Altex S.L., oferim una àmplia gamma de serveis, destacant el lloguer de camió amb plataforma a Barcelona. Aquest servei està dissenyat específicament per a treballs verticals d'alçada en exteriors, adaptant-se a diverses instal·lacions i tasques de manteniment.

Varitat de Models Disponibles

Amb una dedicació exclusiva al lloguer de màquines elevadores de les millors marques internacionals, posem a la seva disposició una àmplia varietat de models de camions amb plataforma. Ja sigui que necessiti elevadors lleugers, pesats, amb cistella o instal·lats sobre vehicles, tenim la solució adequada per a les seves necessitats específiques.

Àmplia Cobertura a Catalunya

Amb orgull, oferim els preus més competitius dins del sector a tot Catalunya. Sigui quin sigui el punt de la regió on es trobi, arribem amb la nostra flota de camions amb plataforma per satisfer les seves necessitats d'altitud.

Renovació Constant de Maquinaria

Estem compromesos amb la seguretat i la qualitat, i la nostra maquinaria és sotmesa a controls rigorosos, tant nacionals com internacionals. La nostra flota es manté constantment actualitzada amb la incorporació de noves màquines i sistemes, assegurant un servei eficient i segur en tot moment.

Oportunitats d'Adquisició: Catàleg d'Ocasió

Per aquells clients interessats en la compra, posem a disposició un ampli catàleg d'ocasió amb garanties de l'empresa pionera en el sector de les plataformes aèries per a treballs industrials a Catalunya. Aprofiteu les oportunitats i descobriu opcions d'adquisició amb confiança.

El millor servei de lloguer de Camió amb Plataforma de Barcelona

En Plataformes Aèries Altex S.L., estem compromesos amb l'excel·lència en el lloguer de camió amb plataforma a Barcelona. La nostra dedicació exclusiva a les màquines elevadores de les millors marques internacionals ens permet oferir una àmplia gamma de models que s'adapten perfectament a les necessitats específiques dels nostres clients. 

A continuació, ampliarem els avantatges i característiques del nostre servei, posant èmfasi en la varietat de models disponibles, la cobertura a Catalunya i les oportunitats d'adquisició.

Varitat de Models: La Clau de la Flexibilitat

En el mercat del lloguer de camions amb plataforma a Barcelona, destaquem per la nostra extensa gamma de models. Ja sigui que necessiti un elevador lleuger per tasques delicades o un model més pesat per a treballs més exigents, tenim la solució perfecta. 

A més, oferim camions amb cistella per a accés a punts elevats i aquells instal·lats sobre vehicles per a la mobilitat en terrenys difícils. La versatilitat dels nostres vehicles assegura que trobarà la plataforma ideal per a les seves necessitats concretes.

Elevadors Moderns per a Treballs Verticals

La nostra flota està equipada amb elevadors moderns que compleixen els estàndards de seguretat més estrictes. Amb un enfocament constant en la innovació, mantenim la nostra maquinària actualitzada amb les últimes tecnologies. Això no només garanteix eficiència en el rendiment, sinó que també assegura la seguretat dels nostres clients i dels seus treballs verticals d'alçada a Barcelona.

Cobertura Completa a Catalunya: Estem a Prop Teu

Estem orgullosos de poder oferir els preus més competitius a tot Catalunya, amb una cobertura àmplia que arriba a tots els racons de la regió. Ja sigui a Barcelona ciutat, Girona, Tarragona o Lleida, la nostra flota de camions amb plataforma està disposada a satisfer les necessitats d'altitud dels nostres clients. La nostra presència arreu de Catalunya és sinònim de resposta ràpida i eficaç, proporcionant solucions d'elevació sempre que sigui necessari.

Renovació Constant: Compromís amb la Qualitat

La nostra filosofia es basa en la renovació constant de la nostra maquinària. Mitjançant controls rigorosos, tant nacionals com internacionals, assegurem que cada camió amb plataforma compleixi els estàndards més elevats. Això no només garanteix la seguretat, sinó que també ofereix un rendiment òptim en tot moment. La nostra flota és un reflex del nostre compromís amb la qualitat i l'excel·lència en cada servei de lloguer.

Oportunitats d'Adquisició: Descobreixi el Catàleg d'Ocasió

Per als clients interessats en la compra, tenim un catàleg de ocasió amb garanties de plataformes aèries a Catalunya. Aprofiteu les oportunitats excepcionals i descobriu opcions d'adquisició amb total confiança. Assegureu-vos de revisar el nostre catàleg per trobar la millor opció que compleixi les vostres necessitats de treballs verticals amb un camió amb plataforma a Barcelona.

A Plataformes Aèries Altex S.L., oferim el millor servei de lloguer de camió amb plataforma a Barcelona, ​​destacant la nostra varietat de models, àmplia cobertura a Catalunya i les oportunitats úniques d'adquisició. Estem aquí per respondre a totes les consultes i proporcionar assistència personalitzada, assegurant la seva satisfacció en cada treball vertical.

Contacteu amb nosaltres avui mateix per explorar les nostres tarifes altament accessibles i trobar la solució perfecta per a les seves necessitats d'altitud. "Lloguer camió plataforma Barcelona" - a la vostra disposició, sempre.

Contacti amb Nosaltres: Resposta Ràpida i Personalitzada

No dubti a preguntar per les nostres tarifes altament accessibles i a explorar les opcions disponibles per al lloguer de camions amb plataforma a Barcelona. Estem aquí per respondre a totes les seves preguntes i oferir assistència personalitzada.  

Ja sigui per telèfon durant les hores laborals de dilluns a divendres al S.A.T. Plataformes Aèries Altex S.L.: 938 404 789, o fora d'aquest horari a través del correu electrònic o el qüestionari en línia. La seva comoditat i satisfacció són la nostra prioritat.