Contáctenos:
Polígono Industrial Congost 
C/. de Can Ribas, 12-14 · 08520
Les Franqueses del Vallés

Tel.:938 404 789
Email: info@altexsl.es
Su formulario no cumple con los siguientes criterios: Todos los campos (marcados con asteriscos) deben estar llenos y su contenido debe ser valido.
Por favor rellene todos los campos con *.
La dirección de correo es invalida.
El tipo de archivo/s adjunto/s es erroneo o no compatible.
  • Nombre*
  • Teléfono*
  • Email*
  • Mensaje*
  • * obligatorio

Últimas Noticias


Plataforma sobre vehículo ligero de 3,5Tn. Gran altura de trabajo y radio lateral utilizando muy poco espacio de emplazamiento.

 
Descripción:
Altura de trabajo: 24 metros
Capacidad en cesta: 2 personas / 250 kgs
Radio de trabajo lateral: 12 metros
(1 persona en cesta)
Marca del producto: B240PX COMPACT IV
Altura: 24.00mts

En colaboració amb @granollerscultura en el Nou proyecte "Murs que parlen" que es pintarà al Barri del Congost

Servei Lloguer de Camió Plataforma a Barcelona - Altex

A Plataformes Aèries Altex s.l., hi trobarà entre molts d’altres serveis disponibles, el de lloguer camió plataforma Barcelona, perfectament capacitat per realitzar treballs verticals d’alçada en exteriors per a tot tipus d’instal·lacions i tasques de manteniment.

Som una empresa dedicada en exclusiva al lloguer de màquines elevadores de les millors i més reconegudes marques de renom internacional, especialment dissenyades per millorar la productivitat del seu negoci i facilitar-li la feina. 

Disposem de tot tipus de models a la seva lliure disposició i sempre als preus més rebaixats que trobarà dins del sector a tot Catalunya, ja siguin elevadors lleugers, pesats, amb cistella o instal·lats sobre vehicles. Arribem a qualsevol punt de Catalunya.

El millor servei de lloguer de Camió amb Plataforma de Barcelona


La nostra maquinaria és constantment renovada amb la incorporació de noves màquines i sistemes, passant sempre pels més rigorosos controls de seguretat nacionals i internacionals. No dubti en preguntar per les nostres tarifes súper accessibles i pel nostre lloguer camió plataforma Barcelona.

Al estar sempre en una continuada renovació de la nostra maquinaria, disposem d’un ampli catàleg d’ocasió per tots aquells clients més interessats en la compra i en l’adquisició que no pas en el lloguer. 

Sempre amb totes les garanties de l'empresa pionera en el sector de les plataformes aèries per als treballs industrials, a Catalunya.

No dubti en contactar amb nosaltres perquè li podem donar resposta a totes els seus dubtes, qüestions i d’altres suggeriments. Posem a disposició de tots els nostres clients la nostra línia telefònica, on ens hi trobarà en horari laboral de dilluns fins divendres. S.A.T. Plataformes Aèries Altex S.L.: 938 404 789.

Per contactar amb nosaltres fora dels horaris laborals, pot escriure’ns un correu electrònic o també pot omplir el nostre qüestionari online i serem nosaltres els que contactarem amb vostè en un breu espai de temps.

vídeo Altex