Contáctenos:
Polígono Industrial Congost 
C/. de Can Ribas, 12-14 · 08520
Les Franqueses del Vallés

Tel.:938 404 789
Email: info@altexsl.es
Su formulario no cumple con los siguientes criterios: Todos los campos (marcados con asteriscos) deben estar llenos y su contenido debe ser valido.
Por favor rellene todos los campos con *.
La dirección de correo es invalida.
El tipo de archivo/s adjunto/s es erroneo o no compatible.
  • Nombre*
  • Teléfono*
  • Email*
  • Mensaje*
  • * obligatorio

Últimas Noticias


Plataforma sobre vehículo ligero de 3,5Tn. Gran altura de trabajo y radio lateral utilizando muy poco espacio de emplazamiento.

 
Descripción:
Altura de trabajo: 24 metros
Capacidad en cesta: 2 personas / 250 kgs
Radio de trabajo lateral: 12 metros
(1 persona en cesta)
Marca del producto: B240PX COMPACT IV
Altura: 24.00mts

En colaboració amb @granollerscultura en el Nou proyecte "Murs que parlen" que es pintarà al Barri del Congost

LLoguer Plataforma Aérea Barcelona

Benvinguts a la nostre pàgina web,

Si desitja realitzar qualsevol tipus de lloguer plataforma aérea Barcelona, no dubti que acaba de trobar el lloc adequat. Des de Altex, li oferim tot tipus demaquinaria per a la realització de treballs verticals industrials.


A Altex S.L., sempre li oferirem, al preu més assequible possible,el millori més segur servei per al lloguer plataforma aérea Barcelona, amb totes les garanties i la seguretat,que ens atorga el ser pioners i líders del sector des de l’any 1994.

El nostre equip de professionals l’assessorarà des del primer moment, sigui quina sigui la seva activitat a realitzar en les altures nosaltres sempre li trobarem la maquinaria més adequada i que més s’adapti a totes les seves necessitats, tan en termes de seguretat i d’eficiència com també en els termes purament econòmics.

Video | Altex - Lloguer Plataforma Aérea Barcelona

vídeo Altex

Li oferim pressupostos realitzats a mida, i sense establir cap tipus de compromís per la seva part, perquè sigui així totalment lliure de comparar amb altres empreses. La satisfacció dels nostres clients es la garantia del nostre creixement com empresa dins del sector del lloguer de les plataformes aèries a Catalunya.

Altexs.l., li ajudarà a facilitar-li el treball, sempre sota la màxima seguretat i sota les millors prestacions i garanties, sense que vostè tingui que pagar ni un sol euro de més.
Tenim seus repartides per tot Catalunya, no dubti en contactar amb la nostre central de Canovelles, si desitja obtenir tot tipus de informació concreta sobre les nostres instal·lacions, el nostres serveis, les nostres solucions o les nostres facilitats que li posemsempre a la sevatotal disposició

També trobaran molta més informació relacionada amb tots els serveis de la nostre empresa, així com de la maquinaria que disposem per lloguer i venta, si ens visita a la nostre pàgina web allotjada sota el següent domini: www.altexsl.es.